Abszolút fájdalommentes fogászati kezelés

Éber szedációval, éber altatással

Sokan vagyunk úgy, hogy valamiféle gyermekkori vagy fiatalkori durva fogászati beavatkozás folytán félünk, esetleg rettegünk a fogorvosi kezelés gondolatától is. Van, aki pánikbeteg is, s inkább úgy dönt, hogy el sem megy fogorvoshoz, mivel annyira fél attól, ami ott történhet. A kellemetlen szagok, hangok, melyek esetenként a rendelőkben érezhetők és hallhatók, még inkább elbátortalanítják a kint várakozó pácienst, igen nagy lelki stresszt okozva neki.

Mi erre is kínálunk megoldást!

Minden fogászati kezelést el tudunk végezni éber szedációban, s Önnek EGY CSEPPET SEM kell félnie , mivel a kezelésből GARANTÁLTAN SEMMIT SEM FOG ÉREZNI !

Éber szedáció hatására a beavatkozás alatt a páciens kábult állapotban van, de kommunikálni tud és kooperatív, viszont az ébredés után nem emlékszik semmire, úgy éli meg, hogy közben aludt.Ha altatásos fogászat módszerével szeretné helyreállítani a fogait, tudnia kell, hogy a beavatkozást követően ébredési periódus követi, mely kb. egy óra és kísérővel kell érkeznie, mivel nem lesz képes egyedül haza menni vagy vezetni.

Az éber szedációs állapot jellemzői:

  • fájdalommentesség
  • az öntudat elvesztése
  • izomellazulás

Mindezek elérésére több, célszerűen megválasztott gyógyszert alkalmazunk együttesen, ezáltal egy-egy szerből kevesebb adagot alkalmazva szinte teljesen lecsökken a túladagolás, esetleges mellékhatások veszélye. Az altatást speciálisan képzett aneszteziológus szakorvos végzi.