Fogfehérítés gyorsan és könnyedén

Azonnali eredmény 1 alkalommal!

Napjainkban nagyon fontos a tökéletes ápoltság - munkában, magánéletben egyaránt. A fehér és ragyogó fogak nem csupán vonzó külsőt kölcsönöznek, de az egészség szimbólumai is.

A fog eredeti színét öröklött tényezők határozzák meg. A később kialakult elszíneződésért viszont már a felszínre rakódott lepedék (plakk), a fogkő, az elfogyasztott ételek és italok (pld. kávé, tea, cola, vörösbor,mesterséges színezőanyagok) festékanyagai, bizonyos gyógyszerek, valamint a dohányzás a felelősek. Ezek az anyagok azonban nemcsak a felszínen , a dentinben is lerakódhatnak , s elszíneződést okoznak. A gyökérkezelt fogak színe is változhat idővel.

A fogfehérítés menete:

Előzetesen professzionális szájhigiénét végzünk, mely során eltávolítjuk a fogfelszínekről és az íny alatti területekről a fogkövet. A fogszövetek mélyebb rétegeit is érintő elszíneződések esetén az így előkészített fogfelszínen könnyebben áthatol a fehérítő gél, és feloldja azokat a lerakódásokat, amelyek az elszíneződést okozták. Fogfehérítésre oxidáción alapuló fehérítőrendszereket alkalmazunk, melyek hatékonyságát a hatóanyag erőssége, illetve a hatóidő egyaránt befolyásolja. Utóbbit biztosítja a kezelt felületre irányított UV-lámpa.

A fogfehérítésben használt anyagok biztonságosak, mellékhatásuk nem ismert.

Klinikai fogfehérítéssel akár 7-8 színárnyalattal világosabb eredmény is elérhető !

Klinikai fogfehérítéssel akár 7-8 színárnyalattal világosabb eredmény is elérhető !

Az eredmény:

A fogfehérítés hatása általában 2-3 évig tart, de a fogak ezt követően sem lesznek olyan sötétek, mint azelőtt. Az eredmény, s annak tartóssága a páciens életmódjától is függ. Dohányzás, színezett ételek, italok fogyasztása már rövidebb idő alatt is Néhány páciensnél a kezelést követően átmeneti fogérzékenység lép fel, de ezek a panaszok viszonylag rövid időn belül megszűnnek.