Garancia


A WADIN-MED fogászati centruma európai színvonalú, személyre szabott ellátást és szolgáltatást nyújt minden vendégének.

Az általunk készített fogpótlásokra akár 5 évig terjedő garanciát biztosítunk. A magas színvonalú fogorvosi ellátás érdekében kiválóan képzett fogorvosaink munkájukat precízen és magas színvonalon végző fogtechnikusokkal dolgoznak együtt. Ezáltal minden kliensünket megfelelő, precíz , funkcionálisan és esztétikai szempontból is magas minőségű fogpótlással tudjuk ellátni.

A WADIN – MED fogászati klinika nyugat-európai színvonalon , a legkorszerűbb eszközökkel és a legjobb fogászati anyagok felhasználásával segíti visszaadni kliensei mosolyát.

Nehéz esetekben, komplikált fogművek készítésekor a fogtechnikus mester személyesen is rendelkezésre áll, hogy Ön és fogorvosa jelenlétében közösen határozhassák meg az Ön számára legmegfelelőbb fogmű kritériumait, mint pld. a fogformát, fogszínt, elhorgonyzást stb. A fogtechnikai labor közelsége lehetővé teszi, hogy a legindividuálisabb, esztétikailag is rendkívül igényes megoldást készíthessük Önnek.

Önnel együtt választjuk ki a legjobb kezelést és Önnel együtt készítjük a legmegfelelőbb egyedi fogművet! A kezelések minden egyes lépését előre tervezzük, s így a végeredmény is kiváló lesz!

Orvosaink a legmodernebb eszközökkel , a legújabb anyagokkal, s igen gyakran nagyítóval végzik a fogászati kezeléseket.

Fogpótlások hosszú évekre vonatkozó garanciával. Mivel meggyőződésünk, hogy az általunk készített fogpótlásokat hosszú éveken át örömmel fogja viselni, a törvényi előírások felett akár 5 évig is terjedő garanciát vállalunk.

A WADIN – MED fogászaton készített fogpótlásokra, mint pld. inlaykre, implantátumokon rögzített fogpótlásokra, koronákra, hidakra stb. akár 5 évig terjedő garanciát adunk.

Implantátumok esetében 10 évig terjedő anyag-garanciát vállalunk.

Természetesen nagyon fontos, hogy a garancia időtartama alatt, s persze utána is rendszeres kontroll – és szűrővizsgálatokon vegyen részt minden kliensünk. Egészséges és ép fogazatának megtartása érdekében, s fogpótlásának ellenőrzés céljából is kérjük Önt, legalább fél évente szíveskedjen megjelenni egy-egy kontrollvizsgálaton és legalább ilyen időközönként végeztessen fogtísztítást is!

A garancia feltételei:
A Waden-Med Kft. által készített kivehető és fix fogpótlásokra a törvény által előírt 24 hónapos garanciához 3 év kiegészítő garanciát nyújtunk, a fogpótlás átadásának időpontjától számítva.

A garancia igénybevételének feltételei a következőek:
Garanciális szolgáltatások:

A garancia a cégünk által készített fogpótlás kijavítására ill. annak pótlására vonatkozik. Azt, hogy a fogpótlást javítani kell, vagy újra elkészíteni, a Wadin-Med kft. dönti el. A garancia nem vonatkozik olyan további követelésekre, mint pld. utazási költségek, fogorvosi honorárium, stb.

A garancia tárgya:

A garancia tárgyát azon kivehető és rögzített fogpótlások képezik, amelyeket a Wadin-Med kft. adott át.

A garancia feltételei:

A garancia a fogpótlás átadását követően lép életbe.
Csak akkor hatályos, ha kliensünk az átadott fogpótlást számlával igazoltan kifizette.
Minden átadott fogpótlást legkevesebb félévente a kezelő fogorvosnak ellenőriznie kell.

Garanciát kizáró feltételek:

A garancia a következő körülmények fennállása esetén nem érvényesül:

Károk, melyek külső behatások hatására lépnek fel, ill. nem rendeltetésszerű használat következtében lépnek fel.

Ha a kár olyan javítás ill. változtatás következtében keletkezik, melyet nem a Wadin-Med Kft. ill. az általa felhatalmazott személy végez Olyan hibák esetében, mely keletkezése biológiai okokra vezethető vissza, mint pld. fogkő, fogágy betegség, fog elvesztése

olyan károk esetében, melyek ……. túlzott igénybevétel, baleset ill. egyéb külső mechanikai beavatkozásokra vezethető vissza

Gondosan elvégzett gyökérkezelés ellenére sem tudunk a gyökérkezelt fogra garanciát vállalni.

Garancia lefolyása:

A munkát a labor betegigazolvánnyal szállítja le, így a kezelő fogorvos utólag is egyértelműen tudja kontrollálni a nálunk készített munka szakszerű elvégzését.

A beteg a beépített munkát legalább félévente a kontrollok során a kezelő fogorvossal felülvizsgáltatja.